Det är svårt att orka med allt ibland, att träna helhjärtat med både häst och hund samtidigt kan bli tufft.. speciellt när man tränar hundarna för tävling, och man åker omkring och tränar med hästen för olika tränare. Är ju som sagt aningen bökigare att ta sig iväg med hästen än hundarna….. Men så jädrans kul ändå!

..Så jag har haft ett uppehåll från den intensiva hundträningen ett bra tag då jag valde att gå in helhjärtat i häst träningen istället medan jag har fått denna chans att låna en sån otroligt fin häst av en tjej från Kalix. Har han på foder i ett år, gått ca halva tiden nu. Så hästen har tagit störst tid av min vardag sen han kom till mig. Men jag känner att tränings suget för hundträningen kommer smygandes tillbaka så jag hoppas vi är tillbaka på tävlingsplanen snart igen!
Sommaren närmar sig! 😀