Midsommar helgen till bringade vi i husvagnen 20 mil bort, Nixa och Pelle hängde även med. Tant Nova fick stanna i Pite och må gott utan jobbiga barn och barnbarn.. 🙂

Pelle har skött sig exemplariskt, han har fått endel miljöträning längs färden. Stannade till vid Storforsen och tog en promenad där både på väg dit och hem. Gick jätte bra, mycket nyttigt för lilleman! 🙂 När vi kom hem idag från vår tripp så bar de genast av mot bruks för lydnadsträning med Nixa, hon var taggad till tusen efter en helgs vila… Mycket bra pass! 🙂

Pelle fick även träffa kullsyrran Prim (Beas valp) och det var verkligen kul, busa och härjade som bara den.. Vi försökte även få några bilder på galningarna… är inte de lättaste att fota de små liven… Men här kommer lite bilder.

Pelle

Beas tik Prim Prim Pelle Pelle Pelle

Prim